Login to your account

Username *
Password *

Tiedätkö kenellä on ­pääsy organisaatiosi tietoon tai tiloihin ja mistä syystä?

United identity

United Identity kerää, hallinnoi ja hyödyntää identiteettien master dataa älykkäästi. Sen avulla yhdistät ihmiset, tiedon, laitteet, järjestelmät sekä liiketoimintaprosessit toisiinsa siten, että vain oikeilla henkilöillä ja asioilla on pääsy oikeisiin resursseihin ajasta, paikasta ja laitteista riippumatta.

Tehosta liiketoimintaasi

Käyttövaltuuksien ja resurssien hallinta pyörii huomaamattomasti organisaatiosi iholla ja antaa liiketoiminnallesi mahdollisuuden entistä tehokkaampaan toimintaan. Ei tiedonkulun viiveitä eikä työn tekoon tarvittavien käyttöoikeuksien ja muiden resurssien odotteluun tuhlattua aikaa.

Varmista turvallisuutesi

Tiedät, että kaikki henkilötiedot on suojattu ja niitä käsitellään organisaatiossasi luotettavasti ja lain mukaisesti. Tiedät tarkalleen kenellä ja milloin laitteesi ovat käytössä. Tiedät kenellä on pääsy tiloihisi: voit hallita henkilöiden kulkuoikeuksia oven ja kellonajan tarkkuudella.

Sitouta kumppanisi

Liiketoimintaympäristössäsi liikkuu monenlaisia kumppaneita eritasoisilla oikeuksilla. United Identity sitouttaa ulkopuoliset toimijat sinun organisaatiosi prosesseihin ja toimintatapoihin niin, että hallitset heidän toimintaansa tehokkaasti ja turvallisesti.

Ratkaise haasteesi

Asiantuntijamme määrittelevät organisaatiosi tarpeet ja rakentavat kokonaisratkaisun sen käyttöön. He jatkavat mukanasi arjessa ja varmistavat, että ratkaisusi kehittyy organisaatiosi, liiketoimintasi, teknologian ja lainsäädännön kehityksen mukana.

Identiteetinhallinta

Hallinnoi henkilöiden ja laitteiden digitaalisia identiteettejä keskitetysti ja hyödynnä niihin liittyvää master dataa liiketoimintaprosessien tehostamisessa ja automatisoinnissa.

Lue lisää

Käyttövaltuushallinta

Varmista, että työntekijöilläsi, kumppaneillasi ja asiakkaillasi on käytössään tarvittavat työkalut, oikeista syistä ja oikeaan aikaan.

Lue lisää

Työsuhteiden hallinta

Automatisoi käyttövaltuushallintaprosessi työsuhdetietojen avulla niin, että käyttöoikeudet ovat voimassa heti uuden työsopimuksen luomisen jälkeen.

Lue lisää

Sidosryhmien hallinta

Hallinnoi ulkoisten työntekijöiden, kumppaneiden sekä asiakkaiden henkilö- ja sopimustietoja keskitetysti ja varmista heille vaivaton pääsy organisaatiosi resursseihin ja palveluihin nopeasti, joustavasti ja kontrolloidusti.

Lue lisää

Avainten ja kulkulupien hallinta

Hallinnoi keskitetysti työntekijöiden, kumppaneiden ja vierailijoiden pääsyä organisaatiosi tiloihin ja muihin kohteisiin.

Lue lisää

Auditointi ja raportointi

Varmista säännösten ja tilintarkastusvaatimusten mukainen toiminta reaaliaikaisesti ja onnistu auditoinneissa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tai nähdä demon? Jätä meille soittopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.
Katsotaan yhdessä miten organisaatiosi hyötyisi eniten United Identity -palvelukokonaisuudesta.